MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Nieuws

HCI

 

Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkeling binnen HCI, binnen één van onze vestigingen of onze productassortiment.


Bouwcenter HCI neemt Koordeman Bouwmaterialen over

Geplaatst op: 20-01-2017


Bouwcenter HCI B.V. met vestigingen in Hengelo (Gld), Ulft, Zevenaar en Elst (Gld) neemt per januari 2017 de activiteiten over van Koordeman Bouwmaterialen in Zutphen.

Bouwcenter HCI, al 95 jaar een begrip in de bouwwereld, levert ruwbouw- en afbouwmaterialen, hout en plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, ijzerwaren en gereedschappen, kortom alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. 

Op het bekende adres aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 26 in Zutphen, wordt na een kleine verbouwing het huidige bouwmaterialen assortiment uitgebreid met hout- en plaatmateriaal en een bouwshop. De medewerkers van Koordeman treden in dienst van Bouwcenter HCI.

Lange geschiedenis

Na 135 jaar een begrip te zijn geweest in bouwmaterialen zal de naam Koordeman veranderen in Bouwcenter HCI Zutphen. Bouwcenter HCI, ook een familiebedrijf, is verheugd om Koordeman onder haar hoede te kunnen nemen. Persoonlijk contact, deskundige adviezen en betrouwbare leveringen zijn gemeenschappelijke waarden en blijven hoog in het vaandel staan om de klanten van dienst te zijn. De verwachting is dat de overname louter positieve veranderingen zal brengen.

 

Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe vestiging in Zutphen!

 

Adresgegevens: 

Bouwcenter HCI Zutphen (voorheen Koordeman Bouwmaterialen)

Verlengde Ooyerhoekseweg 26

7207 BJ Zutphen

Telefoonnummer: (0575)-526 532

E-mailadres: Zutphen@HCI.nl (voorheen info@koordeman.nl)

 

170120_P16-01424_HCI_OvernameKoordeman