MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Nieuws

HCI

 

Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkeling binnen HCI, binnen één van onze vestigingen of onze productassortiment.


Maak kennis met de Sunshower

Geplaatst op: 21-01-2016


Last van de kou of een winterdipje? Geef jezelf een gezonde boost met de Sunshower!

Met Sunshower haalt u al het goede van de zon in huis. Zonlicht is essentieel voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd natuurlijk. Met een juiste en lage dosis Uv-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Vitamine D is belangrijk voor een goede weerstand en voor het behoud van sterke botten. Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis Uv-licht. Het resultaat? U voelt zich energieker en krijgt een gezonde kleur. Het infraroodlicht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht de spier- en gewrichtspijn. De Sunshower is makkelijk in gebruik. Allemaal speciaal ontworpen voor gebruik in de douche: u doucht en bruint tegelijkertijd!

 

De voordelen op een rij:

  • De Sunshower wordt aanbevolen door dermatologen. Zonlicht en infraroodwarmte tijdens uw dagelijkse douchebeurt geeft u een energiek gevoel en verhoogt uw weerstand.
  • De Sunshower is gezond. Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D, wat zorgt voor een goede weerstand en het behoud van sterke botten.
  • De Sunshower is ontspannend. Infraroodlicht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Het warme licht dringt tot diep door in de huid, en verwarmt zo uw spieren en gewrichten. Stijfheid en pijn verdwijnen en u kunt zich weer soepel bewegen.
  • De Sunshower is veilig. Regelmatig een lage dosis zonlicht is veilig en gezond. Een sessie van 10 minuten is volkomen veilig en voldoende voor een langdurig effect. Maar ook in technisch opzicht is de Sunshower veilig. Door het gepatenteerde koelsysteem met dubbele filter glasplaten kan de glasplaat wel warm worden, maar wanneer u de glasplaat aanraakt, zult u zich niet verbranden.

 

Klik hier voor een filmpje over de Sunshower of kom het ervaren in onze showroom in Hengelo en wij vertellen u er alles over.

 

Sunshower