MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

woningbeveiliging

Een veilig huis, een veilig idee

 

Uw huis is uw veilige haven. Maar is dat ook letterlijk zo? Heeft u bijvoorbeeld goede sloten – met het Politiekeurmerk Veilig Wonen – en zijn uw ramen en deuren van buitenaf niet zomaar te openen? Of weet u dat eigenlijk niet helemaal zeker en kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Misschien wel over extra maatregelen, zoals het plaatsen van camera’s of een alarminstallatie?


Gewoon veilig of extra bewaakt?

De specialist Wooncomfort van 'HCI Doet je huis goed' vertelt u graag alles over de mogelijkheden voor het goed beveiligen van uw woning. Van goed hang- en sluitwerk tot en met een gesloten camerasysteem en een complete beveiligingsinstallatie. Kiest u ervoor om een van deze zaken bij u thuis te laten installeren? Dan verzorgen we dat met plezier voor u. Uiteraard krijgt u vooraf een heldere offerte én een heldere uitleg over wat onze medewerkers gaan doen en hoe lang het werk duurt. 

Woningbeveiliging 1
Woningbeveiliging

Advies op maat

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van goed hang- en sluitwerk, camera-systemen en beveiligingsinstallaties bekijkenNeem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Luc Jansen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Luc Jansen