MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

woningbeveiliging

Een veilig huis, een veilig idee

 

Uw huis is uw veilige haven. Maar is dat ook letterlijk zo? Heeft u bijvoorbeeld goede sloten – met het Politiekeurmerk Veilig Wonen – en zijn uw ramen en deuren van buitenaf niet zomaar te openen? Of weet u dat eigenlijk niet helemaal zeker en kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Misschien wel over extra maatregelen, zoals het plaatsen van camera’s of een alarminstallatie?


Gewoon veilig of extra bewaakt?

De specialist Wooncomfort van HCI vertelt u graag alles over de mogelijkheden voor het goed beveiligen van uw woning. Van goed hang- en sluitwerk tot en met een gesloten camerasysteem en een complete beveiligingsinstallatie. Kiest u ervoor om een van deze zaken bij u thuis te laten installeren? Dan verzorgen we dat met plezier voor u. Uiteraard krijgt u vooraf een heldere offerte én een heldere uitleg over wat onze medewerkers gaan doen en hoe lang het werk duurt. 

Woningbeveiliging 1
Woningbeveiliging

Advies op maat

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van goed hang- en sluitwerk, camera-systemen en beveiligingsinstallaties bekijkenNeem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Luc Jansen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Luc Jansen