MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Wanden

Creëer uw eigen interieur met een wand naar wens

 

Gaat u uw huis verbouwen? Met wanden op andere plekken waardoor u grotere of juist kleinere ruimtes creëert? Dat biedt letterlijk perspectieven. Maar hoe werkt u deze wanden eigenlijk af? Met stucwerk, behang, spachtelputz, verf, lambriseringen of decoratieve wandpanelen? En wat gaat dat eigenlijk kosten?


Wanden 3

VAN ADVIES TOT EN MET AFWERKING

De specialist Wooncomfort van HCI helpt u graag bij alles rondom de wandafwerking in uw huis. Van deskundig persoonlijk advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes tot en met het volledig afwerken van uw wanden.

 

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment wanden en mogelijkheden voor wandafwerking. Of bekijk de mogelijkheden van diverse lambriseringen en wandpanelen van Maëstro en Agnes.

BETON-CIRÉ: DE NIEUWE TREND VAN WANDAFWERKING

Letterlijke vertaald, betekent beton-ciré gewreven beton. Het bestaat uit cementmortel die wordt gedroogd en strak afgewerkt tot steenachtig stuc. Een unieke wandafwerking met een geheel eigen stijl.

 

Beton-ciré is – naast het gebruik als bijzondere wandafwerking – op meerdere manieren toepasbaar. Zo is het ook heel fraai als vloer, keukenblad en wastafel. HCI levert beton-ciré vanaf € 54,45 per m². Dit is inclusief btw en exclusief de verwerkingskosten. Meer weten? Kom gerust even langs bij onze vestiging in Hengelo.

Beton-Cire

Specialist

Martin Harmsen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Martin Harmsen