MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Vloeren

Welke vloer past het best bij uw woning? 

 

Of u nu een houten vloer, een tegelvloer, een laminaatvloer of een betonnen vloer wilt: u vindt de ideale vloer voor uw huis bij HCI.


Wegwijs in vloeren

De specialist Wooncomfort van HCI helpt u graag met alles rondom uw vloer. Van deskundig persoonlijk advies en hulp bij het maken van de juiste keuze tot en met het afwerken van de vloer zoals u het graag hebben wilt. Hij kan u ook precies vertellen hoe onze medewerkers te werk gaan, hoe lang het duurt en wat het gaat kosten.

 

Comfortabel verwarmen 

HCI helpt u graag uw woning op de meest comfortabele manier te verwarmen. Vloerverwarming is een aangename manier om relatief snel en gelijkmatig warmtespreiding in uw woning te creëren. Neem contact op met één van onze medewerkers en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw woning.

vloer
Vloer 1

UITGEBREID ASSORTIMENT Vloeren

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment vloeren. Of bekijk nu alvast diverse vloeren van Ter Hürne.

adVIES OP MAAT

Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Anita Arends

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Anita Arends