MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Trends

De laatste trends op woongebied

 

Bij HCI gaan we graag mee met de laatste trends op woongebied, zowel binnen als buitenshuis. Als het gaat om energiebesparing, maar ook op het gebied van domotica. Zoals het op afstand bedienen van uw cv-installatie, alarmsysteem of zonwering met behulp van uw smartphone. Handig wanneer u eerder of later thuis bent dan gepland, wanneer u bent vergeten de thermostaat uit te schakelen of als u wilt bekijken of alles thuis goed gaat.


Slim schakelen op afstand

De specialist Wooncomfort van HCI vertelt u graag alles over slimme manieren om apparaten in huis te bedienen via uw smartphone. Hij toont u diverse apparaten die draadloos kunnen schakelen met uw mobiel en laat zien hoe een en ander in zijn werk gaat.

 

GEÏNTERESSEERD?

Wilt u zelf ook graag zo’n systeem in huis? Dan stelt hij met plezier een offerte op voor de noodzakelijke apparatuur en werkzaamheden. Gaat u hiermee akkoord, dan voeren we alle werkzaamheden tot in de puntjes voor u uit. Uiteraard vertellen we wat we precies gaan doen en hoe lang dit ongeveer gaat duren. Zo houdt u alles in één hand, wel zo overzichtelijk.

Trends
Trends 1

ADVIES OP MAAT

Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Toine Schepers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Toine Schepers