MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Plafonds 

Wat past bij uw huis?


Een plafond kan een groot verschil maken in uw interieur. Denk maar eens aan het verschil tussen schrootjes en stucwerk, een systeemplafond en een strakke wandafwerking met sierlijsten. Wat uw smaak ook is: HCI helpt u graag met advies op maat en de afwerking die u wenst. Zo nemen we u alle zorgen ­– én werk – uit handen.


Wat wilt u weten?

Alles rondom een nieuw plafond regelt u bij HCI. Van deskundig persoonlijk advies en hulp bij het maken van de juiste keuze tot en met het afwerken van het plafond zoals u het graag hebben wilt. We kunnen u ook precies vertellen hoe onze medewerkers te werk gaan, hoe lang het duurt en wat het gaat kosten.

Uitgebreid assortiment

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment plafonds en mogelijkheden voor plafondafwerking. Of bekijk de mogelijkheden van plafondpanelen van Maëstro en Agnes

plafond 1
Plafonds 2

advies op maat

Wilt u meer weten over plafonds of het plafond dat het beste in uw huis past? Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Bekijk onze merken en plafonds.

Specialist

Toine Schepers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Toine Schepers