MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

KEUKENS

UW DROOMKEUKEN? WIJ MAKEN 'M GRAAG WERKELIJKHEID

 

Wilt u graag een nieuwe keuken in uw huis? Dan heeft u vast al een idee hoe u het ongeveer wilt hebben. Een kastenwand met een kookeiland? Een hoekkeuken? Of juist een keuken die doorloopt in een schiereiland? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook als het gaat om de apparatuur. Wilt u koken op gas of elektrisch? Wilt u een inbouwoven of juist een fornuis? Gewoon warm water uit de kraan of een apparaat dat meteen kokend heet water levert? Keuze genoeg! 


Wat wilt u weten?

Maar hoe zit het met het leidingwerk? Moet er in uw huis veel worden verlegd voor uw droomkeuken of valt het mee? Met welke praktische zaken moet u rekening houden? En wat kost dat eigenlijk? Voor alles rondom uw nieuwe keuken kunt u terecht bij HCI. Van deskundig persoonlijk advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes tot en met het intekenen, bestellen, leveren, plaatsen én monteren van uw droomkeuken. Onze keukenleveranciers zoals onder andere Ballerina en Pronorm staan voor kwaliteit keukens met uitgebreide keuze mogelijkheid! Ook nieuwsgierig naar ons assortiment keukens? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom

Keukens 2
Keukens 1

Advies op maat

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment keukenkasten, kookeilanden, fornuizen, inbouwapparatuur, kranen, werkbladen, spoelbakken en keukenverlichting. Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Bekijk al onze keukenproducten.

Specialist

Frank Niesink

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Frank Niesink