MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Geluidsisolatie

Echte rust? ga voor geluidsisolatie

 

In huis wilt u graag optimale stilte en rust en niet worden afgeleid door geluid van buiten of het verkeer. Zeker wanneer u thuis werkt of op afwisselende tijden slaapt. En bespeelt iemand in uw gezin een muziekinstrument? Of woont u in een appartement en heeft u een massief houten vloer? Dan wilt u graag voorkomen dat u of uw buren daar last van hebben. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het isoleren van deuren, wanden, glas en de vloer. 


Wat zijn uw mogelijkheden?

De specialist Wooncomfort van HCI helpt u graag met alles rondom geluidsisolatie in uw huis. Van uitleg over de verschillende mogelijkheden en gedegen advies voor uw actuele situatie tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden. Hierdoor geven wij passend advies om uw woning beter te isoleren en omgevingsgeluid te reduceren. Uiteraard krijgt u vooraf altijd een heldere offerte én duidelijke uitleg over wat onze medewerkers gaan doen en hoe lang het werk duurt.

Geluidsisolatie 2
Geluidsisolatie

Advies op maat

In onze showroom kunt u diverse voorbeelden van geluidsisolatie bekijken. Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Herbert Schepers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Herbert Schepers