MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Badkamers

Lekker genieten van uw nieuwe badkamer

 

De oude badkamer eruit, een nieuwe erin. Helemaal volgens uw smaak en met alle comfort, snel geleverd en geïnstalleerd. Klinkt goed toch? HCI regelt het graag allemaal voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is aangeven hoe u het wilt hebben.


Hoe ziet uw nieuwe badkamer eruit?

Wilt u bijvoorbeeld een regendouche, een bad op pootjes of allebei? Met één of twee wastafels en misschien wel vloerverwarming? Wat is een handige indeling? Heeft u al eens aan een sunshower gedacht? Hoe zit het eigenlijk met het leidingwerk, de afvoer en de elektriciteit? En wat kost dat? Voor alles rondom uw nieuwe badkamer kunt u terecht bij HCI. Van deskundig persoonlijk advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes tot en met het intekenen, bestellen, leveren, plaatsen én monteren van uw droombadkamer. 

Badkamer 1
Badkamer 2

ADVIES OP MAAT

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Neem gerust contact op met onze specialist Wooncomfort voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Bekijk al onze merken badkamers.

Bij HCI: Sealskin badkamers

Bij HCI kunt u terecht voor baden en douches van onder andere Sealskin. De producten van Sealskin zijn van goede kwaliteit. Met het uitgebreide assortiment van authentieke tot moderne badkamers is er altijd een product naar uw wens.

 

Wilt u een compleet nieuwe badkamer? HCI adviseert u graag over de mogelijkheden in uw badkamer. Kom langs in onze showroom en bekijk de producten van Sealskin. Onze medewerkers heten u van harte welkom! 

Specialist

Martin Harmsen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Martin Harmsen