MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Zolder gebruiken als woonruimte

Uw zolder geschikt als woonruimte

 

Van een zolder die geschikt is gemaakt als woonruimte, heeft u uw hele leven plezier. Bijvoorbeeld als hobbyruimte, een extra slaapkamer voor de kinderen of logeerkamer voor de kleinkinderen. Mocht u op latere leeftijd verzorging nodig hebben, dan kan een familielid of andere mantelzorger de zolder als woonruimte gebruiken.


Meedenkend op alle fronten

HCI adviseert u graag hoe u de rommelzolder omtovert tot een prettige woonruimte. Om te beginnen met een goede trap, zodat u de zolder beter kunt bereiken. Maar ook met dakisolatie, wand- en vloerisolatie voor meer comfort en een forse energiebesparing. Tot en met het plaatsen van een dakkapel of Velux ramen voor meer ruimte en natuurlijk licht.

Zolder als woonruimte 2
Zolder als woonruimte 1

Advies op maat

Wilt u weten hoe u uw zolder geschikt kunt maken als woonruimte? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Paul Ewes

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Paul Ewes