MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Uitbouwen

Ruimte creëren voor gelijkvloers wonen met een uitbouw


Of u nu slecht ter been bent, of wilt voorkomen dat u moet verhuizen als het zover komt… met een gelijkvloerse woning kunt u in uw eigen huis blijven wonen.


Gelijkvloers wonen

Ook als uw huis meer verdiepingen telt, kunt u de benedenverdieping gelijkvloers bewoonbaar maken. Met een aanbouw, uitbouw of serre creëert u hiervoor de nodige extra ruimte. Zo’n uitbouw biedt extra ruimte om bijvoorbeeld een slaapkamer en een badkamer te realiseren op de begane grond, zonder dat u daar veel woonruimte voor moet inleveren. Zo kunt u op de begane grond alles doen, zonder trappen.

 

Wij denken met u mee

HCI adviseert u graag hoe met een aanbouw uw huis verandert in een gelijkvloerse, levensloopbestendige woning. We denken met u mee over een slimme indeling van de benedenverdieping en de uitbouw, met een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer. Eventueel in combinatie met een aangepaste keuken.

Verbouwingsadvies 1
Uitbouw-serre

Advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitbouw? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Paul Ewes

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Paul Ewes