MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Keuken aanpassen

Onbeperkt kokkerellen in een aangepaste keuken

 

In een gelijkvloerse woning is alles beneden bereikbaar, dus ook de slaapkamer, badkamer en het toilet. Ideaal als u bijvoorbeeld niet meer zo goed ter been bent. Is uw huidige woning niet gelijkvloers? Dan is het heel goed mogelijk uw woning aan te passen en bijvoorbeeld beneden een slaapkamer en badkamer te realiseren.


Ongekende mogelijkheden

HCI adviseert u graag over de mogelijkheden van een aangepaste keuken. Dit kunt u het beste vergelijken met een gewone luxe keuken, maar dan met een aantal slimme aanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Bijvoorbeeld een aanrechtblad waar u met de rolstoel onder kunt. Zo’n onderrijdbaar werkblad is eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat ook anderen prettig kunnen werken. Met  handige uittrekbladen of extra wijd scharnierende kastdeuren kunnen we zorgen dat u makkelijk overal bij kunt. Aangepaste keukens zijn verkrijgbaar in zowel rechte als hoekopstellingen, met vaste of verrijdbare onderkasten.

 

Van A tot Z

Ook voor alle praktische zaken rondom het aanpassen van de keuken kunt u terecht bij HCI. Van deskundig persoonlijk advies tot en met het opmeten, intekenen, bestellen, plaatsen en monteren van uw aangepaste keuken.

Keuken aanpassen 1
Keuken aanpassen 2

Advies op maat

Wilt u weten welke aanpassingen aan de keuken in uw geval mogelijk zijn? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Specialist

Anita Arends

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Anita Arends