MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Gelijkvloers wonen

Alles gelijkvloers, prettig wonen

 

In een gelijkvloerse woning is alles beneden bereikbaar, dus ook de slaapkamer, badkamer en het toilet. Ideaal als u bijvoorbeeld niet meer zo goed ter been bent. Is uw huidige woning niet gelijkvloers? Dan is het heel goed mogelijk uw woning aan te passen en bijvoorbeeld beneden een slaapkamer en badkamer te realiseren.


Uw wensen besproken

HCI adviseert u graag hoe u uw huidige huis verandert in een gelijkvloerse woning. Denk bijvoorbeeld aan het wegnemen van drempels en het verbreden van de deuren, zodat alle ruimtes bereikbaar zijn met een rolstoel of rollator. We denken met u mee over een slimme indeling van de benedenverdieping, met een gelijkvloerse slaapkamer en badkamer. Eventueel in combinatie met een uitbouw of een aangepaste keuken.

Verbouwingsadvies 1
Gelijkvloers wonen 1

Advies op maat

Wilt u weten hoe u uw huis gelijkvloers kunt maken? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Specialist

Martin Harmsen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Martin Harmsen