MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Domotica

Alles in huis bedienen met een druk op de knop

 

In een levensloopbestendige woning kunnen mensen met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking of chronische ziekte thuis blijven wonen, eventueel in combinatie met extra verzorging vanuit een zorgcentrum in de omgeving. Als er wat is, kunt u de zorgmedewerkers met een druk op de knop alarmeren. Dit is een voorbeeld van de vele mogelijkheden van 'domotica'.


OP AFSTAND BEDIENEN

Domotica is automatisering voor uw huis. Zo kunt u via domotica allerlei functies in huis regelen en automatiseren, bijvoorbeeld met een smartphone of tablet. Inbraakbeveiliging, persoonsalarmering, de verlichting, de gordijnen, de zonwering, temperatuurregeling en ventilatie per ruimte, het op afstand bedienen van huishoudelijke apparaten – het is allemaal mogelijk met domotica.

 

Vanuit één centraal punt

Naast bediening van uw apparaten en systemen kunt u er ook voor kiezen om alles aan te sturen vanuit één centraal punt in uw woning. Met domotica bestaat de mogelijkheid om een centrale in te richten in de vorm van een touchscreen om alle aangesloten apparaten en systemen aan te sturen. Uw leven was nog nooit zo ontspannend.

Trends 1
Trends 2

Advies op maat

HCI adviseert u graag welke oplossingen voor domotica in uw situatie het beste passen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van domotica? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

Specialist

Martin Harmsen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Martin Harmsen