MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Badkamer aanpassen

wonen zonder beperkingen

 

Als u niet zo goed ter been bent of in een rolstoel zit, zijn alledaagse dingen als naar het toilet of in bad gaan niet zo vanzelfsprekend. Een gewone badkamer voldoet dan niet meer. Bij HCI vinden we dat de badkamer nooit een belemmering mag vormen om zelfstandig te blijven wonen. Gelukkig bestaan er uitstekende oplossingen om de badkamer aan te passen en geschikt te maken voor vele jaren woonplezier.


Wij denken met u mee

HCI adviseert u graag over het aanpassen van de badkamer aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogd toilet met beugels, een verlaagde wastafel, een inloopdouche met vlakke douchevloer, antisliptegels, designwandstangen en een douchezitting. Gaat u graag in bad? Dan is een zogenaamd instapbad of inloopbad ideaal: via een deurtje gaat u probleemloos, veilig en comfortabel in bad en er weer uit.

 

Praktische zaken

Ook voor alle praktische zaken rondom het aanpassen van de badkamer kunt u terecht bij HCI. Van deskundig persoonlijk advies tot en met het opmeten, intekenen, bestellen, plaatsen en installeren van uw aangepaste badkamer.

Badkamer
Badkamer aanpassen 5

Advies op maat

Wilt u weten hoe u uw badkamer ‘levensloopbestendig’ maakt? Neem gerust contact op met onze specialist Levensloopbestendig Wonen voor uw mogelijkheden, stel direct uw vraag per chat of laat ons u terugbellen. Meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis kan ook. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting.

 

Specialist

Anita Arends

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Anita Arends