MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Vloerisolatie

kleine investering, forse energiebesparing

 

Vloerisolatie is een efficiënt middel om energie te besparen. Hierbij wordt in de kruipruimte onder de woning hoogwaardig isolatiemateriaal aangebracht tegen de onderzijde van de vloer. Ook kunt u op de bestaande vloer isolatiemateriaal laten aanbrengen of voor een geheel nieuwe, goed geïsoleerde vloer kiezen. Vloerisolatie zorgt meteen ook voor meer comfort in huis, want er is veel minder sprake van tocht en vocht vanuit de kruipruimte.


vloerisolatie 1

Advies op maat

HCI adviseert u graag over de mogelijkheden voor vloerisolatie. Samen kijken we wat voor uw woning de beste oplossing is.

 

Wilt u weten hoe u met vloerisolatie op uw energierekening kunt besparen? Neem dan contact op met onze specialist Energiezuinig Wonen. U kunt ook meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis. Gratis uiteraard en zonder enige verplichting.

Vloerrenovatie met kruipruimte

mOGELIJKHEDEN SUBSIDIE

We onderzoeken meteen of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling woningisolatie. Dit hangt af van de regeling in uw gemeente. Bijvoorbeeld: in de gemeente Bronckhorst in Gelderland kregen inwoners een derde van de kosten van energiebesparende maatregelen vergoed, tot een maximum van 500 euro. Er zijn handige websites die u informeren over mogelijke subsidiesenergiespaarleningen, maar ook financieringsverbeteringen voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u verder!

 

Specialist

Herbert Schepers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Herbert Schepers

SOORTEN WONINGISOLATIE

Wilt u meer informatie over onze soorten woningisolatie? Bekijk ook één van de onderstaande pagina's.