MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

woningisolatie

Daarmee houdt u de warmte binnen

 

Wanneer uw woning niet goed geïsoleerd is, gaat er via muren, ramen, het dak en de vloer op de begane grond veel warmte verloren. En dat is zonde van het geld en van uw wooncomfort. Gelukkig kunt u hier wat aan laten doen met moderne isolatiemaatregelen. Met de juiste isolatieoplossing bereikt u zelfs een betere geluidsisolatie tegen straatlawaai. Bereken uw besparing na een renovatie. Klik hier en doe de Isover test.


Hoeveel kunt u besparen met isolatie?

Een rekensom (van de onafhankelijke Stichting Milieucentraal) maakt snel duidelijk hoe belangrijk isolatiemaatregelen zijn: in een slecht geïsoleerd huis is het gasverbruik voor verwarming gemiddeld 2.200 m3 per jaar. Wanneer deze woning goed geïsoleerd wordt, is het gasverbruik nog maar 700 m3 . Ruim 2/3 minder dus, oftewel een besparing van €975. Zo verdienen isolatiemaatregelen zichzelf terug.

energiebesparen

Wilt u weten welke isolatiemaatregelen u geld kunnen opleveren? Neem dan contact op met onze specialist Energiezuinig Wonen. U kunt ook direct een afspraak maken, zowel in onze showroom als bij u thuis. Dat is uiteraard gratis en zonder enige verplichting. Onze medewerkers geven u graag advies op maat!

Welke isolatie levert de grootste besparing op?

Uit onafhankelijk onderzoek van bouwkundig adviesbureau DGMR blijkt dat u met het na-isoleren van het dak het meeste energie bespaart.

De top-3 isolatie maatregelen:

  1. Dakisolatie (besparing tot 600 m3 gas per jaar)
  2. Gevelisolatie (besparing tot 480 m3 gas per jaar)
  3. HR++ isolatieglas (besparing tot 220 m3 gas per jaar)

Subsidie

We onderzoeken meteen of u in aanmerking komt voor de subsidieregeling woningisolatie. Dit hangt af van de regeling in uw gemeente. Bijvoorbeeld: in de gemeente Bronckhorst in Gelderland kregen inwoners een derde van de kosten van energiebesparende maatregelen vergoed, tot een maximum van 500 euro. Er zijn handige websites die u informeren over mogelijke subsidies, energiespaarleningen, maar ook financieringsverbeteringen voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u verder!

Specialist

Evert Lubbers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Evert Lubbers

Soorten woningisolatie

Wilt u meer informatie over onze soorten woningisolatie? Lees meer op één van de onderstaande pagina's.