MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

De laatste trends

Op het gebied van energiezuinig wonen

 

De ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig wonen staan bepaald niet stil. We zetten voor u de laatste trends op een rij.


Isoleren

Isoleren staat al tientallen jaren op 1, en dat blijft zo. Wanden, vloeren en plafonds isoleren, ruiten vervangen door drievoudig isolatieglas, kieren en openingen afdichten – de warmte binnen houden is de beste manier om energie te besparen.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen leveren tegenwoordig meer stroom en worden steeds goedkoper, terwijl de elektriciteitstarieven blijven stijgen. Hierdoor zijn zonnepanelen een slimme investering.

 

Luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is het dichten van alle ongewenste kieren en naden in een woning of gebouw om de ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen. Luchtdicht bouwen wordt zowel toegepast bij nieuwbouw als bij renovatie.

Warmtepompsystemen

Warmtepompsystemen zijn in Nederland nog niet zo bekend. Dankzij het uitstekende rendement gaat daar verandering in komen.

 

HRe-ketel

Een HRe-ketel is de nieuwste ontwikkeling in energiezuinig wonen. Met zo’n superzuinige combiketel bespaart u op de gasrekening én op elektra.

 

Koudebrugonderbreking

Een koudebrug onderbreking is een plaatselijke onderbreking van de thermische schil tussen binnen- en buitenconstructie. Bij rechte en uitkragende bouwdelen, kan er bouwschade ontstaan ten gevolge van een koudebrug. Door isolatie kan dit worden opgelost.

Specialist

Herbert Schepers

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Herbert Schepers