MENU
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op YouTube
  • Volg ons op Pinterest

t. (0575) 46 81 81

Efficiënte cv-ketel

Zuinig met gas en volop comfort

 

Een moderne HR-ketel of combiketel levert een extra hoog rendement, doordat ook de warmte uit afvoergassen wordt benut. Met een HRe-ketel wekt u ook nog eens zelf elektriciteit op voor eigen gebruik. 

 

Wanneer u voor een zuinigere ketel kiest, is het belangrijk dat deze HR-ketel exact de juiste capaciteit heeft. Specialistenwerk dus. Ook kunt u slimme (klok)thermostaten en zelfregulerende radiatorkranen laten plaatsen, en de installatie optimaal laten inregelen.


keteljavascript:__doPostBack('contentViewEditDialog$ctl00$ctl00$contentView$imagesBackendEdit$ctl00$ctl00$sections$ctl00$mainSection$ctl00$ctl00$fields$ctl04$AlbumFieldControl$ctl00$ctl00$openSelector','')

Besparen met een nieuwe HR-ketel

Een oude CV-ketel is vaak een grootverbruiker van energie en gas in uw woning. Hierdoor heeft  u jaarlijks onnodige kosten, die niet nodig zijn. Dit is ook een belangrijke reden om uw oude CV-ketel tijdig te vervangen en zo onnodige kosten te besparen.

 

De besparing die u heeft met een nieuwe HR-ketel kan jaarlijks oplopen tot wel €250,- per woning. Hierdoor heeft u een nieuwe HR-ketel al binnen enkele jaren terugverdiend en gaat u op een redelijk kort termijn al jaarlijks geld besparen.

Advies op maat

HCI adviseert u graag over de keuze van de juiste HR-ketel, want dat verschilt per woning.

 

Wilt u weten hoe u met een HR-ketel op uw gasverbruik kunt besparen? Neem dan contact op met onze specialist Energiezuinig Wonen. U kunt ook meteen een afspraak maken bij één van onze vestigingen of bij u thuis. Gratis uiteraard en zonder enige verplichting.

Specialist

Luc Jansen

Waarmee kan ik u helpen?

T. +31 (0)575 - 46 81 81

info@bouwcenterhci.nl

Luc Jansen

BESPAREN OP GAS

Wilt u ook besparen op gas?  Lees meer over de besparingsmogelijkheden op één van de onderstaande pagina's.